Herken je dat?
Dat er van alles om je heen gebeurt en je jezelf hierin verliest of kunt verliezen?


In het dagelijks leven worden we allemaal blootgesteld aan allerlei prikkels. De huidige maatschappij die erg gehaast is en zo is ingesteld dat het streven naar beter en vooruitgang als succes wordt beschouwd. Herken je dat? Je holt maar door, neemt weinig tijd om echt stil te gaan staan. Neem je jou lichamelijke klachten, pijn en ziekte nog serieus? Of leef je voornamelijk in je hoofd en voel je misschien nog nauwelijks het contact met jouw lichaam?

Jouw lichaam die vertelt je veel, maar wanneer je er geen contact mee kunt maken, je niet kunt horen of voelen wat jouw lichaam je wil vertellen, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Wanneer je deze klachten dan ook nog blijft negeren, kan het zelfs zo zijn dat je ziek wordt. Je gaat vervolgens naar de dokter, krijgt een pilletje en leeft weer verder zoals je deed. Wederom niet luisterend en voelend naar wat jouw lichaam je wilt vertellen. En dan ontwikkelt zich misschien wil een volgende klacht… totdat jij niet meer verder kunt. En dan….

Ga je door op de ‘oude’ voet, of knaagt of borrelt iets in je, waarvan je nog niet precies weet wat het is?
Binnen de Yin Therapie ga ik samen met jou op zoek naar dat wat -vaak onbewust- blijft knagen. Even het gaspendaal los te laten, misschien zelfs wel op op de rem te trappen en even stil te gaan staan. Te voelen en te luisteren wat er écht is. De signalen die jouw lichaam je geven serieus te nemen.
Te voelen, te aanschouwen en het te omarmen wat er werkelijk speelt, waardoor de diepere lagen langzaam afgepeld kunnen worden en jij weer in verbinding kunt komen met jezelf.

We kijken samen naar dat wat er nodig is voor jou.
Dit betekent dat ook elk traject anders zal zijn. We zetten datgene in wat op dat moment nodig is en stemmen het daarmee af volledig af op jouw vraag en/of behoefte. Dit kan variëren van voeding-, & leefstijl advies, een luisterend oor, coaching en/of een verbindende aanraking.

*Yin Therapie is toegekend als erkende vakopleiding, binnen de complementaire en alternatieve geneeswijze. Individuele begeleiding waarbij alles wordt ingezet vanuit inzichten uit de Yin yoga, Orthomoleculaire Geneeskunde, Functionele Osteopathie, Shiatsu, Cranio-Sacraal en Yin massage.