De stille pure kracht van aanraking

YIN massage gaat verder dan een “gewone” massage.

Het is een verbindende helende aanraking waarbij we samen de diepere lagen en thema’s in jouw lichaam onderzoeken om inzicht te krijgen over de oorzaak en achtergrond van de klachten.

Yin massage gaat verder dan alleen ontspanning…
Want wees eens eerlijk, wat verandert er door ontspanning? Is het niet juist de bedoeling dat de vuile was wordt opgeruimd??
Signalen die het lichaam ons geeft, geven de kans om bewust te worden van hetgeen we misschien eerder wel niet konden horen of voelen. Door er met aandacht naar te luisteren kunnen we leren wat het lichaam ons probeert te vertellen en bieden we het de kans om het zelf herstellend vermogen aan te spreken. Door het aanraken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau wordt er geluisterd naar de dieper liggende oorzaak. Je krijgt de kans om dat signaal, -waar jouw lichaam en geest aangewend zijn geraakt- te voelen en los te laten.

Het is de kunst om te weer vertrouwen te krijgen in het proces en dat je niet meer te hoeft te vechten of vluchten tegen datgeen zich in jouw leven zich aandient. Dat je vanuit zachtheid de pijn onder ogen kunt gaan zien, ernaar toe durft te gaan, er aanwezig kunt zijn. Want de genezing van pijn, ligt in die pijn. Wanneer je dit lukt, dan krijgt jouw lichaam weer de ruimte en kan het ontspannen.

Ik zou je graag willen meenemen om te laten ervaren wat je tussen de spanning en ontspanning zet. Dat je een stretch in je bewustzijn kunt maken en deze mee kunt nemen en mag integreren in jouw leven.
Dit betekent ook dat elke behandeling anders is. Wanneer jij bereid bent om naar je eigen pijn (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) toe te gaan kan er een blijvende verandering plaatsvinden.

Binnen de Yin massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, tuina,- ayurvedische massage en Lomi. Elke massage wordt volledig afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.


* Note; Yin Massage is een onderdeel van de Yin therapie. Mocht je interesse hebben, zal er altijd vooraf een gesprek plaatsvinden om samen te kijken of de Yin Massage passend is binnen jouw proces.